27 Ağustos 2010 Cuma

bu ağustos ayından bi cacık olmaz!

valla bu ay senin için pek bereketli olmadı sevgili biloğum. seni çok boşladım, arayıp sormadım, adını bile hatırlamadım:) şaka şaka o kadar değil.
valla bu ay dolu dolu geçti ondandır. tatil, yangın, iş yerinden nefret derken ana bi bakmışım eylül gelmiş. eee hal böyle olunca seninle ilgili tüm planlarımı eylüle bıraktım. ama yemin ediyorum, eylül ayında sana her gün yazıcam. bıkacaksın benden, yorulacaksın, arada erör vereceksin. bunlara hazır ol. yine ağzına bir parmak bal çalıp uzaklaşacağım gibime geldi. bak sen yine iyisin iki tane daha biloğum var onları hiç aramıyorum. sen benim ilk göz ağrımsın.
dur bi onlara da gideyim. gönüllerini alayım.
öpüyorum gözlerinden.
araya uzatmiicam söz.

20 Ağustos 2010 Cuma

her şey gibi seni de ihmal ediyorum!

evet sevgili biloğum, bu bir özür! her şeyin farkındayım. dönemedim hala normal hayata. dönücem sana en kısa zamanda. söz.
delikanlı sözü :)

obur kirpi, mantarımı yedi!

10 Ağustos 2010 Salı

karadeniz beni çarptı!

hem de nasıl çarptı! aklımdan hiç çıkmıyor, sürekli tatilde dinleğimiz müzikleri, gezdiğimiz yerleri araştırıyorum. bire bir tanık olduğum hes gerçeğiyle ilgili okuyorum. sürekli takipteyim. ama fakat lakin işteyim ve çalışmak zorundayım. değil mi? hiç bitmeseymiş keşke şu tatil. birkaç kere daha kaçkar'a çıkmaya razıyım:)
tatil anılarımı uzun uzun değerlendireceğim bir yazıyla karşınızda olacağım efenim. şimdilik bu kadar. şen ve esen kalın:)